banner



Αντωνησ Ρεμοσ Κιλα - Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr / Η τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους.

Όσοι είχαν να δουν εδώ και καιρό τον αντώνη ρέμο από κοντά, ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την αλλαγή. Έκανε βελονισμό για να χάσει κιλά, . Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα», . Ο αντώνης εμφανίστηκε στο πάρτι που δόθηκε . Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύω ούτε ο ίδιος.

Ο αντώνης εμφανίστηκε στο πάρτι που δόθηκε . Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr
Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr from 4.bp.blogspot.com
Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον λαγκαδά. Η κόρη της υβόννης μπόσνιακ και του αντώνη ρέμου . Κάποιοι πιο κακεντρεχείς τόνισαν πως ήταν σχεδόν αγνώριστος και καλό θα ήταν να χάσει μερικά κιλά πριν παραμορφωθεί τελείως. Χώρο και στο bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά του κατά καιρούς. Δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση του αντώνη ρέμου. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα», . Η τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους. Δηλώνει ο αντώνης ρέμος, που μιλά στη «super katerina» για το #metoo, το bullying αλλά και για τη γνωριμία του με την υβόννη μπόσνιακ.

Η κόρη της υβόννης μπόσνιακ και του αντώνη ρέμου .

Ο αντώνης ρέμος εμφανίστηκε με… παραπάνω κιλά στην παράσταση του ζαχαράτου στο άλσος (video). Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον λαγκαδά. Χώρο και στο bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά του κατά καιρούς. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύω ούτε ο ίδιος. Η κόρη της υβόννης μπόσνιακ και του αντώνη ρέμου . Έκανε βελονισμό για να χάσει κιλά, . Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο αντώνης ρέμος και η υβόννη μπόσνιακ. Το πρωινό έδωσε στεγνά τον ρέμο: Η τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους. Δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση του αντώνη ρέμου. Δηλώνει ο αντώνης ρέμος, που μιλά στη «super katerina» για το #metoo, το bullying αλλά και για τη γνωριμία του με την υβόννη μπόσνιακ. Κάποιοι πιο κακεντρεχείς τόνισαν πως ήταν σχεδόν αγνώριστος και καλό θα ήταν να χάσει μερικά κιλά πριν παραμορφωθεί τελείως. Εδώ και 3 εβδομάδες ο αντώνης ρέμος κάνει μια πολύ δυναμική προσπάθεια να χάσει κιλά.

Δηλώνει ο αντώνης ρέμος, που μιλά στη «super katerina» για το #metoo, το bullying αλλά και για τη γνωριμία του με την υβόννη μπόσνιακ. Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον λαγκαδά. Ο αντώνης ρέμος εμφανίστηκε με… παραπάνω κιλά στην παράσταση του ζαχαράτου στο άλσος (video). Δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση του αντώνη ρέμου. Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο αντώνης ρέμος και η υβόννη μπόσνιακ.

Το πρωινό έδωσε στεγνά τον ρέμο: Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr
Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr from 4.bp.blogspot.com
Όσοι είχαν να δουν εδώ και καιρό τον αντώνη ρέμο από κοντά, ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την αλλαγή. Η κόρη της υβόννης μπόσνιακ και του αντώνη ρέμου . Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύω ούτε ο ίδιος. Δηλώνει ο αντώνης ρέμος, που μιλά στη «super katerina» για το #metoo, το bullying αλλά και για τη γνωριμία του με την υβόννη μπόσνιακ. Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον λαγκαδά. Ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο και multimedia για τον αντώνη ρέμο. Εδώ και 3 εβδομάδες ο αντώνης ρέμος κάνει μια πολύ δυναμική προσπάθεια να χάσει κιλά. Χώρο και στο bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά του κατά καιρούς.

Ο αντώνης ρέμος εμφανίστηκε με… παραπάνω κιλά στην παράσταση του ζαχαράτου στο άλσος (video).

Έκανε βελονισμό για να χάσει κιλά, . Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο αντώνης ρέμος και η υβόννη μπόσνιακ. Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον λαγκαδά. Δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση του αντώνη ρέμου. Κάποιοι πιο κακεντρεχείς τόνισαν πως ήταν σχεδόν αγνώριστος και καλό θα ήταν να χάσει μερικά κιλά πριν παραμορφωθεί τελείως. Η κόρη της υβόννης μπόσνιακ και του αντώνη ρέμου . Ο αντώνης ρέμος εμφανίστηκε με… παραπάνω κιλά στην παράσταση του ζαχαράτου στο άλσος (video). Χώρο και στο bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά του κατά καιρούς. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύω ούτε ο ίδιος. Ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο και multimedia για τον αντώνη ρέμο. Όσοι είχαν να δουν εδώ και καιρό τον αντώνη ρέμο από κοντά, ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την αλλαγή. Η τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους. Το πρωινό έδωσε στεγνά τον ρέμο:

Ο αντώνης εμφανίστηκε στο πάρτι που δόθηκε . Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα», . Η κόρη της υβόννης μπόσνιακ και του αντώνη ρέμου . Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο αντώνης ρέμος και η υβόννη μπόσνιακ. Η τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους.

Ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο και multimedia για τον αντώνη ρέμο. Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr
Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr from 4.bp.blogspot.com
Δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση του αντώνη ρέμου. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύω ούτε ο ίδιος. Έκανε βελονισμό για να χάσει κιλά, . Κάποιοι πιο κακεντρεχείς τόνισαν πως ήταν σχεδόν αγνώριστος και καλό θα ήταν να χάσει μερικά κιλά πριν παραμορφωθεί τελείως. Εδώ και 3 εβδομάδες ο αντώνης ρέμος κάνει μια πολύ δυναμική προσπάθεια να χάσει κιλά. Ο αντώνης εμφανίστηκε στο πάρτι που δόθηκε . Δεν πίστευα ότι θα φτάσω ως εδώ. Δηλώνει ο αντώνης ρέμος, που μιλά στη «super katerina» για το #metoo, το bullying αλλά και για τη γνωριμία του με την υβόννη μπόσνιακ.

Χώρο και στο bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά του κατά καιρούς.

Η τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους. Έκανε βελονισμό για να χάσει κιλά, . Εδώ και 3 εβδομάδες ο αντώνης ρέμος κάνει μια πολύ δυναμική προσπάθεια να χάσει κιλά. Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο αντώνης ρέμος και η υβόννη μπόσνιακ. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύω ούτε ο ίδιος. Ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο και multimedia για τον αντώνη ρέμο. Όσοι είχαν να δουν εδώ και καιρό τον αντώνη ρέμο από κοντά, ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την αλλαγή. Δηλώνει ο αντώνης ρέμος, που μιλά στη «super katerina» για το #metoo, το bullying αλλά και για τη γνωριμία του με την υβόννη μπόσνιακ. Η κόρη της υβόννης μπόσνιακ και του αντώνη ρέμου . Το πρωινό έδωσε στεγνά τον ρέμο: Ο αντώνης ρέμος εμφανίστηκε με… παραπάνω κιλά στην παράσταση του ζαχαράτου στο άλσος (video). Δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση του αντώνη ρέμου. Χώρο και στο bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά του κατά καιρούς.

Αντωνησ Ρεμοσ Κιλα - Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr / Η τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους.. Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον λαγκαδά. Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο αντώνης ρέμος και η υβόννη μπόσνιακ. Έκανε βελονισμό για να χάσει κιλά, . Η κόρη της υβόννης μπόσνιακ και του αντώνη ρέμου . Δεν πίστευα ότι θα φτάσω ως εδώ.

0 Response to "Αντωνησ Ρεμοσ Κιλα - Tuesday, August 17, 2010 | news-piper.blogspot.gr / Η τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel